Persoane: Toni Tecuceanu
Ilustrație: Cotidianul, ianuarie 2010

MINCIUNA COVID în „paroxism mediatic”. Un articol istoric din 2010 relevă că schema afacerii și vaccinării Covid este reprodusă întocmai în România după schema gripei porcine, cu Streinu-Cercel ca agent declanșator al isteriei vacciniste

Prof. dr. Petre Calistru de la „Victor Babeș” afirma atunci curajos adevăruri valabile și azi: "Acum nu se mai cuceresc țările cu sabia, ci economic, forțându-le să achiziționeze și ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus în slujba individului, ci a producătorilor de medicamente și echipamente medicale.”

ACTORUL ȘI SĂLBATICII! Bodgan Stanoevici a murit cu zile, ca Toni Tecuceanu. Presa mituită pune moartea actorului pe seama Covid, denunțându-l ca „nepurtător de mască.” NIMIC despre infecția cu o bacterie pe care o luase în spital!

Tragedia actorului Toni Tecuceanu se repetă la 11 ani distanță. Și tot ca atunci, presa  bagă cu grație sub preș  adevăratul motiv al decesului actorului Bodgan Stanoevici, susținând că „a murit după ce s-a infectat cu covid”.