Persoane: Traian Băsescu
Foto: Facebook

Rezoluție care condamnă Polonia pentru instituirea „zonelor libere de LGBT”, dar și România pentru Referendumul Căsătoriei, adoptată în decembrie de PE. Au votat-o majoritatea eurodeputaților români. Băsescu, în fruntea listei

Avocatul Peter Costea, activist creștin pro-Familie și candidat independent la alegerile europarlamentare, a semnalat luni pe pagina lui de social media votarea în P.E. pe 18 decembrie a unei rezoluții care condamnă Polonia, țară de veche tradiție catolică, pentru inițiativa mai multor primării de orașe care s-au declarat „zone libere de propaganda homosexuală”.

FOTO: Digi 24

Alina Mungiu Pippidi revine: Riscul asupra României este ENORM. Suntem singura țară din Europa cu arme dispuse pe curs de conflagrație cu Iranul. Nu se poate să te faci preșul tuturor și din aceste lucruri să creezi o situație de risc

Alina Mungiu Pippidi consideră că România s-a pus singură și neforțată de nimeni pe harta amenințărilor Iraniene, deși țara noastră s-a aflat în relații istorice excelente cu acea națiune, prin instalarea scutului de la Deveselu.

UDMR nu primește lecții de morală de la Băsescu, „informatorul securist” care „și-a trădat propriul partid”, potrivit lui Hegedus Csilla. „Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine”

UDMR contraatacă, după ce Traian Băsescu a numit „soluția imorală la guvenare” coaliția formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen. În replică, Hegedus Csilla, purtătoarea de cuvânt a UDMR, îl numește pe fostul lider PD-L „Petrov, informatorul securist”, acuzându-l că „și-a trădat propriul partid”