Persoane: Ursula von der Leyen

Noua Lege a UE privind Serviciile Digitale, care introduce cenzura și controlul asupra Internetului, a intrat azi în vigoare - Ursula von der Leyen: “Aducem valorile noastre europene în lumea digitală”

Începând de vineri, 25 august, giganții Internetului au în Uniunea Europeană (UE) obligații consolidate în lupta împotriva conținuturilor ilegale și vor trebui să fie „mai transparenți”, riscând altfel amenzi uriașe, în virtutea unei noi legislații fără echivalent în lume, Digital Services Act (DSA)

Foto: FB

MOARTEA ÎȚI ACORDĂ CREDIT DOAR CU BULETINUL. Ce conține cu adevărat "vaccinul". Cine răspunde pentru decesele românilor? De ce nu se vaccinează nimeni din familia noastră - Dorina-Margareta Gaftoniuc, Invitată ActiveNews

„Și doar câțiva, foarte puțini, vor ghici sau chiar vor înțelege ce se întâmplă. Dar vom pune astfel de oameni într-o poziție de neputință, îi vom transforma în indivizi ridicoli și ne vom bate joc de ei, vom găsi o modalitate de a-i calomnia, de a-i declara gunoaiele societății.”

Foto: InPolitics.ro

Blasfemie în Parlamentul European - Mântuitorul înconjurat de homosexuali îmbrăcați ca sclavi sadomasochiști într-o expoziție a unei lesbiene. Dacă în locul lui Iisus era Mahomed probabil Bruxelles-ul era acum în flăcări

O expoziție la Parlamentul European de la Bruxelles, care îl înfățișează pe Iisus înconjurat de bărbați homosexuali în ținute de piele, a stârnit furie în rândul politicienilor de dreapta din Italia și Polonia, care au catalogat-o drept „blasfemie”, scrie siteul mariustuca.ro, citînd The Times.

Începutul sfârșitului dolarului american și pericolul instaurării societăților fără numerar. „Vom fi închiși ca într-un țarc din care nu va mai exista scăpare”

Într-un video recent, care a devenit viral pe Internet, acumulând până în prezent peste 6.300.000 vizionări, Clayton Morris, realizator american de emisiuni pe teme financiare, prezintă pe scurt istoria ascensiunii și declinului inevitabil al dolarului american, avertizând, în același timp, cu privire la instaurarea unui stat al supravegherii, în care nu vor mai fi acceptați banii de hârtie.