Persoane: Ursula von der Leyen

Pfizer a corupt liderii guvernamentali din întreaga lume. „UE este elitistă și înstrăinată de cetățeni. Cu tentaculele ei, ea suprimă suveranitatea țărilor europene și dictează cetățenilor în detaliu cum trebuie să se comporte” și să trăiască. VIDEO

Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său o luare de atitudine curajoasă în Parlamentul European a europarlamentarei Christine Anderson, reprezentantă a partidului Alternativa pentru Germania (AfD). Ea are curajul să spună că „măsurile” dictatoriale prin care au fost suprimate drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor s-au bazat pe o minciună și că UE este o organizație „elitistă”, înstrăinată de cetățenii pe care pretinde că îi reprezintă.

Arafat Dezinformatorul, la o conferință a dezinformatorilor de la Bruxelles, victimizându-se ca victimă a dezinformării sau Hoțul strigă hoții

Zoe Dantes: Ați pus umărul la Dominoul Morții. Nu aveți unde să vă mai ascundeți! Recunoașteți că sunteți Vinovați! Și spuneți Adevărul!

Este vremea să recunoașteți că sunteți vinovați de genocid. De ce vă ascundeți după declarații de doi bani?! Morțile subite sunt efectele acestui mizerabil ser al morții! Ați facut genocid cu poporul român, ați urlat pe la haznalele tv., după care, acum o aruncați cu înșelarea. Ce să vezi? Ați fost mințiți!

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Cifre Eurostat: Excesul de mortalitate în UE atinge +16%, cea mai mare valoare din 2022 de până acum. România, printre țările cu cele mai mici valori ale mortalității. MORTALITATE și VACCINARE - HARTĂ

Excesul de mortalitate în UE a urcat  de la +7 în iunie, la  +16% în iulie 2022.  Aceasta a fost cea mai mare valoare înregistrată până în prezent în 2022, însemnând aproximativ 53 000 de decese suplimentare în luna iulie a acestui an, comparativ cu mediile lunare pentru perioada 2016-2019, potrivit Eurostat.

Gheorghe Piperea: Lucrurile sunt mult mai grave decât pe vremea economiei ceaușiste de energie și a alimentației raționale. Civilizația occidentală se va transforma ușor în societate de grotă, o lume minunată unde vom îngheța de frig

Așadar, recomandarea de evitare a risipei de energie devine obligație, din exact momentul în care Ursula a anunțat-o, de la tribuna Parlamentului European de ieri, cu gesturi din mâini și pauze retoric/hipnotice similare celor pe care le făcea Hitler.