Persoane: Valeriu Gheorghiță
Foto: newsflash

CUTREMURĂTOR: O adolescentă din Alba Iulia a murit în urma unui stop cardio-respirator în timp ce se afla la o sală de fitness. Ea era voluntară la Crucea Roșie Alba, care a desfășurat campania de vaccinare Covid în licee CLUBUL VACCINAȚILOR

O adolescentă din Alba Iulia a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la o sală de fitness din municipiu. Fata era doar în clasa a XI-a. Ea era elevă a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și voluntar la Crucea Roșie Alba

102 ani de la cel mai mare genocid din istorie. Rusia bolșevică, prima țară care a legalizat avortul la 18 noiembrie 1920. Rezultatul: Un MILIARD de avorturi. Azi, copiii avortați sunt folosiți drept cobai pentru seruri experimentale Covid

Data de 18 noiembrie marchează un eveniment sumbru care riscă să fie uitat: 102 ani de la prima legalizare a avortului. De atunci și până astăzi, copiii avortați au ajuns să fie folosiți pe post de cobai în experimentele celei mai odioase operațiuni „sanitare” din lume de până acum: „vaccinarea” Covid.

Evenimentul epocal al datei de 2 noiembrie în Istoria Plandemiei din România! Ziua când Valeriu Gheorghiță a dezvăluit secretul neștiut al victimelor miocarditei: interesează cel puțin două organe - ȘI INIMA ȘI CORDUL. VIDEO - REMEMBER 2021

Anca Alexandrescu este una dintre multele ziariste care s-au vaccinat pentru că au crezut în știința reprezentată de persoane ca col. Valeriu Gheorghiță. La un an și jumătate de când sângerează abundent și prelungit lună de lună și s-a mai pricopsit și cu o nouă boală autoimună, regretă.

Arafat Dezinformatorul, la o conferință a dezinformatorilor de la Bruxelles, victimizându-se ca victimă a dezinformării sau Hoțul strigă hoții

Zoe Dantes: Ați pus umărul la Dominoul Morții. Nu aveți unde să vă mai ascundeți! Recunoașteți că sunteți Vinovați! Și spuneți Adevărul!

Este vremea să recunoașteți că sunteți vinovați de genocid. De ce vă ascundeți după declarații de doi bani?! Morțile subite sunt efectele acestui mizerabil ser al morții! Ați facut genocid cu poporul român, ați urlat pe la haznalele tv., după care, acum o aruncați cu înșelarea. Ce să vezi? Ați fost mințiți!

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie - VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Alis Popa: Sportivi, medici, jurnaliști, politicieni, rapperi, actori, „vedete” trans... Tinerei sau mai ofiliți, pică de la o vreme subit și în condiții bizare, ca la teatru, secerați parcă de o mână nevăzută! HAȘTAG GHINION / SIGUR ȘI EFICIENT (VIDEO)

Unii, mai ageri, suspectează ceva foarte sulfuros la mijloc, pe când alții, mai prieteni cu „știința”, au început brusc să creadă în „coincidențe” și în tot felul de „sindroame”, de parcă așa ar fi funcționat lumea, prin potriveli ciudate ori picaje neașteptate, și în urmă cu aproape doi ani!

Desen de Ben Garrison: „Am încercat să vă avertizăm dar n-ați vrut să ascultați.”

VIDEOTECA ActiveNews: „Consimțământ neinformat” - un rezumat dureros a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020. DOCUMENTAR tradus în limba română

Documentarul „Consimțământ neinformat” face o incursiune amănunțită în narațiunea Covid-19 - cine o controlează și cum a fost folosită frica pentru a împinge o tehnologie nouă și nedovedită de transfer de gene către și în oameni de toate vârstele, ne informează traducătorul în limba română al filmului, Ionel Trandafir: