Persoane: Victor Ponta
Klaus Iohannis cu soția și finii lor, familia Andreas Huber

Cum au pompat Austria și OMV în politicienii români, miniștri, premieri, candidați la prezidențiale: Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu, Nicolae Văcăroiu, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Sevil Shhaideh, Virgil Popescu

Consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, are două mari calități: este prietenul apropiat al devoratorului de păduri românești, Gerald Schweighofer, și totodată este și finul lui Klaus Iohannis care l-a cununat.

Jurnalistul S.R. Stănescu: Ciolacu a fost întors cu cheia, din nou! El imprimă o mișcare brauniană întregului partid, buimăcindu-și și aliații politici

„Constat un tipar de comportament al domnului Marcel Ciolacu: de fiecare dată când este supus unui test politic, domnia sa începe prin a anunța, cu intransigența cuvenită, că va contesta deciziille Guvernului Orban, urmând să-i arate cartonașul roșu. Și să-l scoată de pe teren. Întotdeauna însă își lasă o portiță.

Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României, a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.

UDMR nu primește lecții de morală de la Băsescu, „informatorul securist” care „și-a trădat propriul partid”, potrivit lui Hegedus Csilla. „Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine”

UDMR contraatacă, după ce Traian Băsescu a numit „soluția imorală la guvenare” coaliția formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen. În replică, Hegedus Csilla, purtătoarea de cuvânt a UDMR, îl numește pe fostul lider PD-L „Petrov, informatorul securist”, acuzându-l că „și-a trădat propriul partid”

FOTO: Colaj

Un articol al lui Petrișor Peiu despre cum OMV a distrus industria petrochimică și de rafinare, cu complicitatea unor politicieni, a stârnit mânia lui Andrei Caramitru. Nevasta șefului său, Dan Barna, e angajată la OMV împreună cu soțul lui Dăncilă

Un articol extrem de viralizat al fostului consilier guvernamental Petrișor Peiu despre cum vânzarea Petrom către grupul austriac OMV a dus la distrugerea industriei petrochimice și de rafinare a stârnit mânia liderului USR, Andrei Caramitru.