ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În Italia (ce se întâmplă) este uimitor, pentru că ei (italienii) nu vorbeau niciodată despre Vettel, dar acum că este la Ferrari el este pilotul trecutului și al viitorului. Înainte de asta, era ca și când Vettel nu ar fi existat în Formula 1″ a declarat Flavio Briatore.

El adaugă: „cred că Vettel este un pilot bun, cu siguranță unul dintre cei mai buni dintre primii 5 sau 6 piloți de pe grilă. Cu o mașină foarte bună el a fost de neînvins, dar haideți să nu îl comparăm cu Schumacher sau cu Senna.”

Legat de schimbarile ce au avut loc la echipa italiană el a comentat: „dacă aș fi fost acolo aș fi făcut în mare parte aceleași lucruri. Au fost prea mulți oameni, prea multă înghesuială, multă confuzie.”

El însă spune că Sergio Marchionne și Maurizio Arrivabene nu ar trebuii să primească întregul merit dacă sezonul 2015 va fi unul mult mai bun. „Această mașină nu a fost facută ieri, a fost începută acum un an și jumătate. Dacă este o mașină bună atunci ea a fost facută în timpul lui Stefano Domenicali și Luca Montezemolo. Îngrijorarea mea este că vom vedea echipa Mercedes și motorul Mercedes dominant în Australia. Acest motor (turbo V6) a creat o discrepanță mare, fără însă ca să adauge ceva pozitiv în privința calității curselor. Așa că sper să vedem un monopost Ferrari competitiv.”

Pentru mai multe știri de Formula 1, mergeți pe F1 Manager!