ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ninel Peia, fost deputat și Presedinte al nou înființatului Partid al Neamului Românesc, vorbește despre existența unui scenariu cumplit: mitingul de protest organizat de către românii din Diaspora la 10 august va fi manipulat și folosit pentru atacarea clădirii Guvernului și aplicarea unei lovituri de stat. 
 
„Urmează lovitura de stat? Dezmembrarea României pe model Ucraina. Coproducție BND – serviciile secrete germane (fundațiile Hanns Seidel, Konrad Adenauer), FSB-Rușii (via Ungaria-Austria) - Deep State (SOROS -Freedom House-cu toată caracatița din România) Multinaționale din România cu finanțarea aferentă.”, scrie Ninel Peia pe pagina sa de Facebook. 
 
Semnalul de alarmă este preluat de țărănistul Aurelian Pavelescu, acesta afirmând pe pagina sa următoarele: „Personal nu am nicio informatie pentru un astfel de scenariu. Consider, insa, ca, in actualul context intern si extern - extrem de tensionate, fiind escaladate la maxim raporturile de forta si violenta - un astfel de scenariu sau alte scenarii cu potential de rasturnare a ordinii constitutionale prin violenta, sunt verosimile!
 
Sunt unul dintre politicienii care m-am exprimat constant in favoarea drepturilor romanilor din Diaspora, intelegand tragedia prin care acestia au trecut si trec, clasa politica romaneasca avand o responsabilitate uriasa, din 1990 pana in prezent. Cred, de asemenea, ca este nevoie de o lege reparatorie pentru acestia. Ii indemn, insa, sa fie atenti, iar protestul lor legitim sa nu fie deturnat in niciun fel de jocurile politice de la Bucuresti, dictate, de multe ori, de grupuri de interese nelegitime. N-am fi nici primii, nici ultimii sa fim aruncati intr-un adevarat haos, a se vedea ce se intampla peste tot si in Europa (cu exemplul tragic al Ucrainei), dar si in Orientul mijlociu.
 
Pana nu este prea tarziu.”