ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 20.000 de persoane au asistat, luni seară, la concertul cunoscutului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, cu intrare liberă, în Piaţa Victoriei, din Târgu Mureş. A fost  primul concert cu intrare gratuită din România susţinut de Julio Iglesias.

În repertoriul prezentat de artist la Târgu Mureş s-au regăsit cele mai cunoscute melodii ale acestuia.

Spectacolul a fost oferit gratuit de către sponsori şi Primăria Târgu Mureş.

După primele melodii, un oficial al Primăriei Târgu Mureş i-a oferit artistului prima medalie de aur placată cu diamante, denumită Medalia de Aur a Artelor Transilvane.

Medalia de aur cu diamante a Artelor Transilvane este prima de acest gen acordată de Primăria Târgu Mureş şi i-a fost oferită lui Julio Iglesias în semn de preţuire din partea cetăţenilor municipiului.

Medalia de aur a Artelor Transilvane, însă fără diamante, a mai fost acordată de municipalitate muzicianului Richard Clayderman, naistului Gheorghe Zamfir, fostului solist al trupei Smokie, Chris Norman, şi actorului Radu Beligan.