Peste 3 700 de polițiști vor fi implicați în dispozitivul de păstrare a ordinii publice la meciul România - Grecia, de pe Arena Națională ce va avea loc marți, 19 noiembrie, de la ora 21:00. Meciul va fi ÎN DIRECT pe ActiveNews.ro
Polițiștii vor asigura măsuri specifice de ordine și siguranță publică în zona punctelor de frontieră și pe traseele de deplasare, în zona Aeroportului Internațional Henri Coandă București, a Gării de Nord, în apropierea locurilor de cazare a suporterilor, în zonele turistice și de agrement, precum și pe căile de afluire/defluire spre și de la Arena Națională", comunicat IGPR.

Totodată, pentru buna desfășurare a competiției sportive, traficul rutier va fi restricționat în Capitală, marți, începând cu ora 15,00.
Traficul rutier va fi restricționat, începând cu ora 15,00, gradual și, dacă situația va impune, până la defluirea totală a spectatorilor, astfel: pe Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; Str. Vatra Luminoasă, între Șos. Mihai Bravu și str. Pierre de Coubertin, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson, cu excepția RATB, care va fi deviat începând cu orele 18,00 (mijloacele RATB vor întoarce la Depoul Vatra Luminoasă); Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și Rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson. Excepție de la restricțiile rutiere fac autovehiculele destinate situațiilor de urgență, precum și transportul RATB - IGPR.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, rutele ocolitoare sunt: șos. Mihai Bravu — șos. Iancului — șos. Pantelimon; bd. Unirii — bd. Basarabia — bd. Chișinău — șos. Pantelimon.

De asemenea, accesul auto în incinta Stadionului Național Arena se va face prin intrările dinspre bd. Basarabia, str. Maior Coravu și str. Sergent Vasile Șerbănică.

Din cei peste 3.700 de polițiști angrenați suplimentar la eveniment, luni și marți, 1.460 sunt de la Rutieră, 1.837 de polițiști de la structurile de ordine publică și 92 polițiști de la transporturi.

Totodată, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București acționează cu peste 330 de polițiști pentru menținerea ordinii publice și siguranței rutiere, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, atât în zona de desfășurare a competiției sportive, la locurile de cazare a oficialilor și delegațiilor sportive, cât și pe traseele de afluire/defluire a suporterilor celor două echipe.