ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea este condusă de o anumită organizație care controlează guvernele din mai multe țări. Așa cred aproape jumătate dintre ruși, conform nui sondaj al Centrului Rus pentru Studierea Opiniei Publice (Vtsiom), relatează Moscow Times.

Centrului Rus pentru Studierea Opiniei Publice arată că 45% dintre ruși sunt convinși că lumea este controlată de o "anumită organizație omnipotentă", formată în special din oligarhi, americani, evrei și francmasoni. Această organizație deține controlul asupra guvernelor din mai multe state.

CRSOP precizează că peste jumatate dintre rușii care cred în acest lucru sunt oameni cu studii superioare. Printre membrii acestui așa numit "guvern mondial" figurează americani, evrei, francmasoni și regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, potrivit acestui sondaj efectuat in perioada 23 - 24 august in randul a 1.600 de persoane din 42 de regiuni din Rusia.