ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Programul „Litoralul pentru toți”, prin care turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână, începe duminică și se va derula până în 30 septembrie. Hotelurile disponibile sunt în stațiunile Mamaia, Eforie Nord și Sud, Cap Aurora, Venus, Saturn, Neptun, Olimp și Jupiter.

„Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfarsitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie și august. (…)Pentru a veni în sprijinul turiștilor, lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife ale ediției de primăvară 2017, nemodificate în ultimii șase ani”, arată într-un comunicat reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Tarifele practicate în programul special ‘„Litoralul pentru toți” sunt mai mici cu până la 70% față de cele din vârf de sezon. Până în prezent s-au înscris în program 54 de hoteluri, care pun la dispoziție un număr de 3.000 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii.