Prima delegație sosită la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși 2018 este cea a Patriarhiei Ierusalimului și a fost întâmpinată în dimineața zilei de duminică, 2 septembrie, de gazdele evenimentului, anunță Basilica. Tinerii participanți din Patriarhia Ierusalimului au primit steagul întâlnirii dar și celelalte însemne ale ITO 2018 care îi vor reprezenta pe tot parcursul șederii lor în România.
 
Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși se va desfășura la Sibiu în perioada 6-9 septembrie 2018 și va reuni peste 3.000 tineri din țară și din străinătate. Pentru a cincea ediție a ITO vin în orașul de reședință a Mitropoliei Ardealului participanți cu vârste între 16-35 ani din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și alte părți ale lumii. Edițiile anterioare ale Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj-Napoca (2015), București (2016) și Iași (2017).2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.