ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O alertă de securitate i-a dat peste cap programul preşedintelui SUA, Barack Obama. Acesta a fost nevoit să rămână în Casa Albă după ce o explozie puternică s-a auzit în apropiere.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Familia Obama se pregătea să se îmbarce într-un elicopter, preşedintele fiind aşteptat în statul Alabama, atunci când o explozie s-a auzit în apropiere. Imediat, agenţii Secret Service au dispus revenirea familiei prezidenţiale în Casa Albă şi închiderea reşedinţei şefului statului.

Ulterior, s-a descoperit că o maşină a luat foc, posibil să fi explodat, pe o stradă de lângă Casa Albă, pompierii intervenind de urgenţă. Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Brian Leary, a declarat şi că urme de explozibil au fost detectate de câinii special antrenaţi ai Serviciului, însă nu există o legătură cu incendiul.

La aproximativ o oră de la declanşarea alertei, Secret Service a anunţat că totul este sub control, iar Obama şi-a reluat programul.