Protestele recente din Franța, unde peste 500.000 de oameni au manifestat față de intenția Parisului de a legaliza ”mamele surogat” pentru cuplurile de homosexuali nu au rămas fără ecou. Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a decis să introducă pe ordinea de zi o propunere de Rezoluție privind „Drepturile Omului și problemele etice legate de gestația pentru altcineva” (GPA).

Dumnezeu este iubire. Marturia Sfantului Siluan Athonitul - Jean-Claude Larchet

Introdusă de parlamentari din diverse partide, rezoluția declară fără echivoc că „gestația pentru altcineva aduce atingere demnității umane a femeii însărcinate, ale cărei corp și funcție reproducătoare sunt folosite ca o marfă” și „drepturilor și demnității copilului, pentru că are drept efect transformarea copilului în produs”.

Miza pentru APCE va fi aceea a alege între interzicerea și restrângerea acestei practici, scrie chretiente.info.

Propunerea de rezoluție urmărește interzicerea totală în Europa, întrucât experiența a arătat că în statele care au ales restrângerea (Marea Britanie, Grecia, Belgia), aceasta a fost iluzorie.

Intenția guvernului francez de a legaliza Gestația pentru Altcineva (GPA) a fost principalul motiv pentru care o jumătate de milion de protestatari au ieșit acum două zile în stradă la Paris și 80.000 la Bordeaux.

GPA a  luat amploare mai ales în Estul Europei (România, Rusia, Ucraina) mai ales pe fondul sărăciei. Aceste țări sunt folosite de familiile bogate, infertile sau de homosexuali, din Occident pentru a-și „procura” copii folosindu-se de femei tinere și sărace din această zonă, prin agenții specializate.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews