ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O avertizare cod galben de ceaţă şi cod galben de vânt a fost emisă de către Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă luni dimineaţă în sud-estul  şi respectiv  vestul ţării.

Cod galben de polei

Între orele 7:10-9:00 se va înregistra polei şi ploaie slabă local în judeţul Botoşani, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene.

Cod galben de vânt

Se vor semnala intensificări ale vântului între orele 5:30 şi 8:30, în zona Clişura, zonele de deal şi Munţii Banatului din judeţul Caraş-Severin,zonele de deal din judeţul Arad şi în jumătatea sudică a judeţului Timiş, care va depăşi izolat la rafală 60/65 km/h.

Cod galben de ceaţă

Pe arii relativ extinse din Dobrogea, inclusiv autostrada A2, se va semnala ceaţă între orele 5:00-9:00 determinând vizibilitate redusă sub 200 de metri şi,izolat,sub 50 de metri.Izolat va burniţa.

Ninge în nordul Moldovei

între orele 9:00 şi 15:00, în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ şi Iaşi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Ninsorile vor fi în general slabe, dar asociate cu intensificări ale vântului de până la 40...50 km/h, spulberând trecător ninsoarea. Local, se va semnala polei.