ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţă, avertizări meteo tip cod galben pentru mai multe judeţe. Meteorologii spun că ceaţa şi poleiul vor afecta serios zonele vizate.

Astfel, între orele 04.00 şi 10.00, în județele Botoșani, Bacău,Vaslui, Vrancea, Neamț, Suceava, Galați și Iași, inclusiv drumurile naționale și europene se vor semnala ceaţă, ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri, si izolat sub 50 de metri, chiciură şi burniţe izolate.

În intervalul orar 07.15 - 10.15, în zonele joase din judeţul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente se vor semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, depunere de chiciură cu condiţii de formare a poleiului.

În fine, în judeţului Sibiu, mai ales pe Valea Oltului şi zona de munte, se vor semnala intensificări ale vântului, care vor atinge şi depăşi la rafală 70-80 km/h, între orele 08.15 şi 11.15.