ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Academicianul Răzvan Theodorescu a mărturisit că nu îşi doreşte ca liderul liberal Crin Antonescu să câstige alegerile prezidenţiale din această toamnă.

Fost membru marcant al PSD în urmă cu câţiva ani, Theodorescu spune că ar prefera un preşedinte care să nu fie membru de partid, dar care să fie susţinut politic.

"Pe mine mă emoţionează foarte puţin simpaticul preşedinte al Senatului (Crin Antonescu - n.r.), pentru să sper să nu fie niciodată preşedintele României. (...) Aş prefera un preşedinte fără partid, dar susţinut de partid, nu apolitic. Echilibrat", a spus academicianul Răzvan Theodorescu la Antena 3.

Declaraţia lui Theodorescu vine în contextul discuţiilor tot mai aprinse pe tema ruperii USL, caz în care Crin Antonescu ar pierde sprijinul PSD la alegerile prezidenţiale.