ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un accident în care nouăsprezece oameni au fost răniţi s-a petrecut în această dimineață la Timișoara în apropierea Spitalului de Copii. O betonieră a intrat pe linia de tramvai şi a lovit garnitura plină cu pasageri, călătorii răniţi fiind duşi iniţial la spitalul din apropiere, anunță Digi 24.

„Copiii se află momentan în afara oricărui pericol şi sunt aici reţinuţi pentru investigaţii momentan. Sunt în jur de 10 adulţi care au plecat spre diverse spitale din Timişoara, unii cu fracturi de membre superioare, de membre inferioare, din fericire niciun rănit nu e în stare gravă”, a spus Alexandru David, doctor Spitalul de Copii din Timişoara.

Accidentul s-a produs după ce o betonieră încerca să intre în curtea Spitalului de Copii, unitate la care se lucrează la un nou corp de clădire,  și a izbit violent un tramvai aflat în mers. În urma impactului, oamenii care erau în tramvai au căzut unii peste alţii şi s-au lovit.

Persoanele rănite, printre care şi vatmanul, au fost duse la Spitalul de Copii, iar de aici pacienţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal – 10 persoane şi la Spitalul Judeţean – cinci.