ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Eusebiu Ştefănescu a murit duminică dimineaţa, la vărsta de 70 de ani, după o luptă lungă cu o maladie incurabilă.

[p] Alimentatia este aliatul tau impotriva cancerului - Cărţile pe care le cauţi

Eusebiu Ştefănescu a primit vestea că are cancer în urmă cu doi ani, atunci când medicii i-au descoperit o tumoare la cap.

El a fost nevoit să suporte trei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase, însă toate au fost în zadar, teribila boală aducându-i sfârşitul după doi ani de chin.

Eusebiu Ştefănescu s-a născut in data de 3 mai 1944 în localitatea Iedera, din judeţul Dâmboviţa. A fost actor al Teatrului din Ploieşti, pentru ca apoi să joace pe scena Teatrului Mic şi al Teatrului Naţional Bucureşti.

El a avut apariţii şi în filme cunoscute, cum sunt "Colierul de turcoaze","Ringul", "Figuranţii" sau "Liceenii Rock'n'Roll", şi a dat voce mai multor personaje din filmele de desene animate.