ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A mai rămas mai puțin de o lună până la alegerile prezidențiale iar actorul Silviu Biriș sfătuiește românii să ia acest proces în serios și să își exercite fiecare dreptul la vot, așa cum va face și el.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Întrebat de Ziare.com dacă se va duce la vot în noiembrie, actorul a declarat că "dreptul la votul liber exprimat este unul dintre puținele lucruri de preț, câștigat prin sacrificiul suprem la Revoluția din 1989, alături de celelalte drepturi și libertăți fundamentale din Constituția României și suntem datori în primul rând memoriei eroilor noștri și mai apoi copiilor noștri".

După cum spune Silviu Biriș, fiecare român ar trebui să facă la fel pentru că "suntem oameni liberi cu cuget și conștiință".

Actorul își dorește ca cei 14 candidați să discute despre copiii țării, viitorul României.

"Nu mai vreau să-i văd plecând din țara lor. Educația sănătoasă a tinerilor, reperele și valorile morale pot fi începutul 'tratamentului' de care ei, majoritatea lor rătăcită printre tot felul de ispite, au nevoie să se vindece", mai precizează actorul.

De asemenea, Silviu crede că țara are nevoie de legi mai aspre în privința corupției.

Cât despre viitorul președinte al României, artistul spune că așteaptă de la el "statornicie, integritate morală, credință și frică cu adevărat de Dumnezeu ca martirii Brâncoveni".