ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Mihai Sturzu, fost cântăreț în trupa Hi-Q, a fost ales președinte al Tineretului Social-Democrat(TSD). A fost singurul candidat pentru această funcție.

Din echipa de conducere a TSD mai fac parte Ioana Pop, aleasă preşedinte executiv, Gabriel Petrea - secretar general, Marius Dunca - preşedinte al Consiliului Naţional şi Andrei Tinu - vicepreşedinte.

Mihai Sturzu, în vârstă de 34 de ani, s-a născut la Bucureşti, dar a crescut la Braşov. El a studiat la Colegiul Naţional "Unirea" din Braşov şi a absolvit Facultatea de Jurnalism, Universtitatea Hyperion din Bucureşti în 2004.

În anul 2010, Sturzu a devenit membru al PSD şi purtător de cuvânt al TSD. Din iunie până în decembrie 2012 a fost consilierul premierului Ponta pe probleme de tineret. Tot în 2012, a fost ales deputat.

Sursa foto: Protv Magazin