ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacantul român Adrian Mutu și-a anunțat retragerea din activitate, joi, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani, potrivit canalului de televiziune Digi Sport.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

''Nu mai vreau să vorbesc despre fotbal, m-am retras din activitate'', ar fi afirmat Mutu, care a refuzat să intre în direct într-o emisiune televizată.

Totodată, cotidianul ''Gazzetta dello Sport'' a anunțat joi că Mutu nu va reveni la Fiorentina, după ce discutase cu antrenorul Vincenzo Montella să îl primească la antrenamente.

Mutu, care a ratat în toamnă un transfer în India, la FC Pune City, mutare blocată de FIFA, a pus capăt zvonurilor care dădeau ca posibilă plecarea sa la Guangzhou R&F, echipă chineză preluată de antrenorul Cosmin Contra. Adrian Mutu și-a reziliat pe 26 septembrie contractul cu Petrolul Ploiești, echipă la care a evoluat începând din luna ianuarie 2014, după despărțirea de formația franceză AC Ajaccio.