ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Năstase a oferit o scurtă declaraţie de presă înainte de a fi încarcerat la penitenciarul Rahova, din Capitală.

Năstase s-a predat, luni seară, la Secţia 2 Poliţie, după ce completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la patru ani de închisoare. După ce mandatul de executare a pedepsei a fost trimis poliţiştilor, fosul premier a fost escortat către puşcărie.

În drumul spre maşina care l-a dus la penitenciarul Rahova, Năstase a reacţionat.

"Sentinţa este îngrozitoare, după părerea mea, extrem, extrem de injustă, o răzbunare murdară. Ce pot să spun mai mult?"

VIDEO Fostul prim-ministru Adrian Năstase s-a predat poliţiei

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe fostul premier Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în dosarul Zambaccian.

Adrian Năstase a fost CONDAMNAT la patru ani de închisoare CU EXECUTARE. Decizia este DEFINITIVĂ

Adrian Năstase a primit patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată şi trei ani de închisoare pentru şantaj, precum şi cinci ani interzicerea unor drepturi civile după executarea pedepsei. Cele două pedepse au fost contopite, urmând ca Adrian Năstase să execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani de închisoare.

Foto: Mediafax