ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape orice aliment pe care îl găsim astăzi pe piaţă este modificat genetic. Consumul acestor alimente provoacă modificări ale ADN-ului, iar efectele se vor resimţi inclusiv peste generaţii.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Acestea pot cauza probleme digestive, o imunitate scăzută şi pot duce la dezvoltarea unor tumori şi a cancerului. Uleiurile din porumb, floarea soarelui, soia şi rapiţă, procesate, provoacă bolile cardiace, rezistenţă la insulină, obezitate, artrită şi probleme inflamatorii.

Zahărul din băuturile carbogazoase, deserturi şi dulciuri procesate produce mai multe leziuni oxidative ale ADN-ului la nivelul celulelor sanguine. Siropul de porumb bogat în fructoză este adăugat în produsele fast-food şi băuturile carbogazoase. Creierul nu-l recunoaşte ca aliment, deşi este dens caloric. Prin urmare, transmite corpului mesajul că te înfometezi şi că trebuie să continui să mănânci.

  • Primele alimentele modificate genetic au apărut în 1990 şi au fost obţinute din soia, porumb, seminţe de bumbac şi rapiţă. În 1994 a fost comercializat primul aliment modificat genetic din lume, o roşie numită Flavr Savr.


Un studiu făcut după "Iarna Foametei" din Olanda, din 1944-1945, a arătat ce efecte au avut foametea şi alimentaţia asupra oragnismului, scrie tvr.ro. Astfel, copiii femeilor însărcinate în perioada foametei au suferit de diabet, obezitate, boli cardiovasculare, schizofrenie sau alte boli neurologice. A fost afectată şi creşterea, aceşti copii fiind mai scunzi decât media obişnuită. Cercetătorii au observat însă că şi urmaşii acestor copii au avut, la rândul lor, copii de statură mai mică, deşi mamele acestora nu au mai suferit de foame.