ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Gorghiu, care este de o zi copreședintele PNL, a declarat la Galați că al doilea copreședinte, Vasile Blaga, a avut timp o lună și jumătate în timpul campaniei să vadă dacă poate să fie ea manipulată sau nu.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Alina Gorghiu a răspuns astfel unei întrebări, privind reproșul adversarilor politici, potrivit cărora a fost aleasă copreședinte PNL pentru că poate fi ușor manipulată de Vasile Blaga.
"Puteți să-l întrebați pe Vasile Blaga cât de ușor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja, am făcut parte din echipa scurtă de campanie, timp de o lună jumătate și am lucrat cot la cot, așa că a avut ocazia să vadă cât de ușor sau de greu e să se lucreze cu mine.

Asta cu manipularea este cea mai facilă critică, cel mai greu de demonstrat și n-aș răspunde la așa ceva, ci la chestii de substanță, nu glumițe și cancanuri.

Un om politic are menirea să vorbească lucruri serioase, să se preocupe de construcție, iar cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru că este foarte mult de lucru.

De la momentul fuziunii și până azi nu s-au făcut decât pași foarte mărunți, este adevărat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, însă greul abia acum începe, și nimic din ce urmează să facem nu va fi ușor, dar sunt convinsă că localele și parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar încununat de succes"

, a spus Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că, după o scurtă perioadă de timp, va demonstra că din 2000, de când este în PNL, n-a trecut vremea degeaba pe lângă ea.