ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa McLaren a dat următorul comunicat: "după analize complete şi elaborioase şi o serie de alte cercetări făcute recent, unele chiar ieri seară, doctorul pilotului McLaren-Honda Fernando Alonso l-a anunţat pe acesta că nu au găsit nici o problemă medicală şi că nu văd nici o evidenţă a vreuni accidentări şi l-au declarat complet sănătos din punct de vedere neurologic şi cardiologic".

Comunicatul continuă: "Orişicum, doctorii lui Fernando i-au recomandat ca în urma contuziei avute în accidentul din testele de pe cirucitul din Catalunia din data de 22 februarie ca acesta să îşi limiteze pe cât posibil toţi factorii de risc care ar putea genera într-o altă contuzie atât de devreme după cea suferita prima dată. Aceasta decizie a fost luată pentru a minimiza sindromul unui al doilea impact, ca o procedura medicală normală aplicată sportivilor după suferirea unei contuzii."

"Aşadar pentru a limita factori externi de risc, doctorii l-au sfatuit să nu participe la Marele Premiu de Formula 1 din Australia, care va avea loc pe 13,14 şi 15 martie. Pentru a fi pregatit pentru următoarea cursă a sezonului, cea din Malaezia, doctorii i-au dat acordul să începea pregătirea din punct de vedere fizic încă de pe acum. Echipa sprjină întru totul decizia lui Alonso de a urma sfaturile medicale" se mai arată în comunicat.

Cine îl va înlocui pe Fernando Alonso aflaţi pe F1 Manager!