ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 326.896,38 lei (aproximativ 77.832 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soția de către Nicolae Manolescu, ambasadorul României la UNESCO, relatează Digi24.


Conform inspectorilor de integritate, „în 2009, Nicolae Manolescu a realizat venituri salariale în cuantum de 664.492,62 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 991.389 lei, rezultând o diferență nejustificată de 326.896,38 lei (aprox. 77.832 de euro)”.


Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel București pentru începerea acţiunii de control cu privire la veniturile lui Nicolae Manolescu.


Nicolae Manolescu este ambasador, delegat permanent al României de pe lângă UNESCO la Paris, începând cu data de 20 noiembrie 2006.


El a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază şi a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.