Analist militar rus: Rusia poate detona arme nucleare asupra vulcanului Yellowstone, care ar distruge SUA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!
Konstantin Sivkov, un analist militar rus, a afirmat că Rusia ar putea dezvolta arme care ar duce la un scenariu de coşmar în Statele Unite, prin producerea unor tsunami şi a unor erupţii vulcanice masive.

El a spus că Rusia are nevoie de noi arme care să provoace haos şi să garanteze distrugerea inamicilor săi.

[P] Putin - Biografia interzisă - comanda online

În articolul publicat în Military-Industrial Courier, citat de Daily Mail, şi intitulat "Forţele nucleare speciale", Sivkov a afirmat că Rusia trebuie să dezvolte arme nucleare care să fie manipulate de o echipă redusă, dar care să producă un tsunami pe coastele Statelor Unite şi să forţeze erupţia vulcanului Yellowstone.

Expertul militar rus îşi motivează strategia prin faptul că 80% din populatia Statelor Unite trăieşte în apropierea coastelor, iar generarea unui tsunami pe falia San Andreas şi în Oceanul Atlantic ar însemna o modalitate eficientă de a provoca pierderi masive de vieţi omeneşti, până la 240 de milioane.

Konstantin Sivkov, preşedintele Academiei pentru strategii geopolitice, imaginează un scenariu apocaliptic, spunând că un tsunami ar putea declanşa supervulcanul Yellowstone, care nu a mai erupt de 640.000 de ani.

O altă metodă expusă de analist este aceea că Rusia ar putea să declanşeze erupţia vulcanului Yellowstone printr-o bombă nucleară "relativ mică, într-o zonă în care muntele poate avea potenţial de explozie".


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)

Tip conținut: Știri