ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Bălan a vrut să se sinucidă şi a fost internată într-o clinică din Ploieşti în urmă cu zece ani, direct legat de tentativele ei de sinucidere.

Organizatorul de evenimente Marius Gavrilă o avertizează pe Andreea Bălan să se retragă, altfel vorbeşte despre perioada în care a fost internată într-o clinică din Ploieşti.
"Andreea Bălan a fost internată la un spital din Ploieşti. Putem scoate o foicică şi să scoatem la iveală ce a făcut în urmă cu zece ani"

, a declarat Gavrilă.

Valeria, mama vedetei, a confirmat că Andreea Bălan ei a juns la spital la Ploieşti în urmă cu zece ani, păstrând însă misterul în legătură cu motivul internării:
"Sunt nişte minciuni. Toată lumea are probleme, mai mari sau mai mici. Andreea şi tatăîl ei au stat foarte mult împreună şi probabil, la un moment dat, au intervenit discuţii între ei, dar s-au rezolvat. Acum, ei au o relaţie foarte bună. Andreea este un om matur. Andreea Bălan a avut o problemă strictă de-a ei."