ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După o căsnicie care a durat aproape două decenii, tenismenul Andrei Pavel s-a despărțit de soția sa, Simone. Cunoscutul sportiv divorțează pentru că s-a îndrăgostit și formează deja un cuplu cu jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek, pe care o antrenează.

Cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu doi ani, iar relația lor profesională a evoluat într-o poveste de dragoste. Tamira și Andrei se afisează deja în public, weekendul trecut fiind surprinși la mare în ipostaze tandre. De altfel, Pavel a recunoscut relația cu eleva sa. "Este adevărat, sunt desparțit de soție, iar Tamira este noua mea prietenă", a spus Andrei Pavel, pentru click.ro.

Andrei Pavel s-a căsătorit cu Simone în august 1999 și au împreună doi copii: o fată, Carolina Elena (15 ani) şi un băiat, Marius (12 ani). Au trăit o perioadă în Germania, după care s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde Pavel şi-a deschis o școală de tenis.

Tamira-Paszek