ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exact la doi ani de la atacul informatic asupra Israelului, o grupare care se revendică sub umbrela grupului de de hackeri Anonymous a anuntat, intr-un filmuleț postat pe YouTube, că va lovi din nou statul evreiesc, la 7 aprilie, dezlănțuind un ”Holocaust electronic”.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Un barbat care poartă ”costumul” devenit simbol al hackerilor grupării Anonymous a anunțat operațiunea (#OpIsrael). Înregistrarea difuzată pe YouTube  este în engleză și este însoțită de subtitrare în arabă, relatează site-ul italian Il Giornale.

Ne-am întors, pentru a vă pedepsi di nou pentru crimele voastre din teritoriile palestiniene”, se spune în mesajul care denunță ”agresiunile continue, bombardamentele, crimele și asasinatele”, precum și ”crimele atroce împtriva umanității” comise de statul evreiesc.

Pirații informatici amenință că vor ataca site-urile unor bănci, ale armatei și altor instituții, într-un gest de solidaritate cu oamenii din Gaza și împotriva ”entității sioniste”.

Data aleasă nu este întâmplătoare. Pe 7 aprilie 2013 este Yom HaShoah, în care israelienii își amintesc de victimele Holcocaustului nazist.