ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Exact la 25 de ani de la martiriul unor tineri care au vrut sa aibă șansa unei lumi libere, iese din serviciu cel mai toxic personaj al politicii românești din ultimele decenii, cel care a transformat țara într-un hinterland obscur dintr-o margine de lume.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

O țară cât toate tarile vecine la un loc (cu exceptia Ucrainei), este la ora actuala locul lăsat la discreția tuturor forțelor centripete, Băsescu lăsând în urma un pustiu economic, o țară rupta , în care parți ale corpului social se detesta, în care neoliberalismul a fost gardat de niște pseudo-elite lipsite de adâncime, de economiști care nu pot ieși din paradigma bancar-corporatista ce nu poate duce decât la o polarizare economica totala.


Nu pentru asta au murit tinerii in 21 dec. 1989! Nu pentru ca sa devenim permeabili la marxismul sexualizat care este exportat cu forța din Occident și care pune în pericol Familia si sănătatea sufleteasca a copiilor si tinerilor! Nu pentru ca sa devenim o simpla piață de desfacere pentru produse cumpărate pe banii romanilor plecați din afara tarii, care trimit bani pentru consum acasă și fac, mai ales cei din mediul rural, cele mai înjositoare munci ca sa supraviețuiască ei si familiile lor. De altfel, deși suntem o țară agrara prin excelență, exact acesta a fost domeniul cel mai batjocorit de "elitele" politico-economice și chiar culturale. Nu mai vorbim ca un partid care avea in componenta sintagma de "țărănesc" a fost, dintru început, adeptul valorilor neoliberale si, pana la urma, redus politic la o simpla caricatura, unde cuplul toxic (si penal) Udrea si Basescu, sunt asteptati ca salvatori.

Nu a existat perioada de atac asupra Tradiției, a Bisericii in special, ca în acești ultimi 10 ani. Este asemănătoare poate doar cu perioada bolșevică, iar presa s-a specializat in manipularea publicului deja fezandat de emisiuni create pentru mediocrizarea sa.

Tot ce a atins acest impostor politic a reusit sa transforme in gunoi.
In mod normal, asemenea abject ar trebui scos in șuturi dintr-un post in care si-a necinstit țara, care a redus totul la clivajele sociale, politice si culturale, susținut fiind de politruci de esență totalitara ca Tismaneanu, de grupari antinationale ca GDS, de o presa infestata de ofițeri acoperiți sau grupări de interese oculte. Toate acestea având ca scop atacarea fibrei ontologice a acestui neam. Iată însă ca sunt voci care ne cheamă la Cotroceni sa-i aplaudăm finalul de mandat...

Ce a fost extrem de afectat la noi este discernământul și raportarea la realitate. Or, acest personaj, care a instrumentalizat la noi inclusiv anticomunismul, nu poate fi niciodată considerat un reper.
Sper ca acest personaj indecent, preocupat numai de propria sa supraviețuire, să dispară din peisajul romanesc cât mai grabnic posibil.

Ar fi un prim pas de însănătoșire socială elementară.