ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tehnicianul echipei FC Sevilla, Unai Emery, l-a lăudat, joi seară, după victoria din meciul cu SC Freiburg, scor 2-0, pe românul Raul Rusescu, subliniind că acesta a făcut "20 de minute foarte bune" şi a reuşit să înscrie un gol, informează vavel.com.

"Vrem competitivitate şi avem un lot mare la care să recurgem în Liga Europa şi în Cupă. Avem nevoie de toţi jucătorii şi este adevărat că Rusescu a jucat mai puţin, dar el a intrat în dinamică. Sigur, cel care se bucură cel mai mult pentru ce a fost azi este el, dar ne bucurăm şi noi. Sperăm că lucrurile vor merge în continuare bine pentru cei care au jucat mai puţin. Raul a avut o prestaţie foarte bună, a fost implicat şi a făcut 20 de minute foarte bune. A evoluat bine şi astăzi a înscris. Toate acestea sunt benefice pentru echipă", a spus Emery.