O nouă grupare naţionalistă stă să se creeze. Mişcarea "Motivaţia: România" şi-a lansat manifestul prin care îşi anunţă apariţia în viaţa publică. Documentul a apărut pe pagina lui Călin Georgescu, ce pare să fie liderul grupării.

Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii


"Suntem un grup de persoane de profesii şi cu preocupări diferite, unite prin credinţa în Hristos şi dragostea de neam şi ţară. Înainte de a fi gânditori sociali, autori de strategii de dezvoltare, informaticieni, comunicatori, teologi, agricultori, profesori, militari sau orice altceva, ne socotim şi ne dorim a fi buni români", se prezintă cei care au lansat această iniţiativă. Conform acestora, "Motivaţia noastră nu poate fi alta decât: România. Deasupra ţării şi a neamului nu mai aflăm decât pe bunul Dumnezeu."

Grupul, ce-i conţine printre alţii, pe actorul Dan Puric, pe doctorul Pavel Chirilă sau pe profesorul Ovidiu Hurduzeu, afirmă că urmăreşte "Să redevenim liberi, să ne recăpătăm demnitatea, să ne redobândim ţara, să ne recâştigăm verticalitatea pentru a putea privi înspre trecut şi înspre viitor. Să ne preţuim, să ne vedem unii altora calităţile şi să colabrăm în loc să ne călcăm în picioare şi să ne dăm coate pentru a ajunge în fruntea bucatelor. Să revenim la normalitate, la simplitate şi la curăţenie".

Mişcarea a susţinut deja o conferinţă, la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, acolo unde a vorbit Părintele Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Practic, pe pagina lui Călin Georgescu, afirmă bazele noii mişcări politice: Distributismul, Hrana Sănătoasă, Familia şi Educaţia, Agricultura Tradiţională, Dezvoltarea Durabilă, Noul Naţionalism.

Dr. Călin Georgescu este Preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria.

 

http://youtu.be/FGpk0DFYIP0
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews