ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională a României, recent calificată la barajul pentru accederea la Cupa Mondială din 2014, va întâlni reprezentativa Argentinei într-un meci amical, informează cotidianul Prosport.

Anunțul a fost făcut de antrenorul naționalei argentiniene, Alejandro Sabella, care a declarat că partida se va disputa pe 5 martie, la București.
Avem două meciuri amicale în Statele Unite, pe 15 şi 18 noiembrie, cu Rusia şi Bosnia. Apoi, avem o altă partidă în martie, cu România. Vom vedea în aceste meciuri dacă mai avem nevoie de vreun jucător în mod special înainte de Cupa Mondială" - Alejandro Sabella, antrenorul Argentinei.

Partida România - Argentina trebuia să se dispute pe 6 septembrie 2011, la inaugurarea Arenei Naționale, dar sud-americanii nu au mai putut ajunge la București.