Echipa națională a României, recent calificată la barajul pentru accederea la Cupa Mondială din 2014, va întâlni reprezentativa Argentinei într-un meci amical, informează cotidianul Prosport.

Anunțul a fost făcut de antrenorul naționalei argentiniene, Alejandro Sabella, care a declarat că partida se va disputa pe 5 martie, la București.
Avem două meciuri amicale în Statele Unite, pe 15 şi 18 noiembrie, cu Rusia şi Bosnia. Apoi, avem o altă partidă în martie, cu România. Vom vedea în aceste meciuri dacă mai avem nevoie de vreun jucător în mod special înainte de Cupa Mondială" - Alejandro Sabella, antrenorul Argentinei.

Partida România - Argentina trebuia să se dispute pe 6 septembrie 2011, la inaugurarea Arenei Naționale, dar sud-americanii nu au mai putut ajunge la București.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews