ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Confesiuni despre viaţă şi artă", un spectacol în care actorul Radu Beligan dezvăluie publicului detalii despre cariera şi viaţa sa, va avea o reprezentaţie, joi, într-un nou spaţiu de spectacole din Bucureşti dedicat teatrului - Teatrelli, informează Agerpress.
Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de  actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții.

În vârstă de 95 de ani şi cu 75 de ani de carieră în teatru, Radu Beligan a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat în activitate pe scenă. Printre alte premii şi distincţii, actorul a mai primit Premiul Academiei Române, Premiul Academiei din Florenţa, Premiul 14 iulie conferit de Ministerul de Externe al Franţei. A fost preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Teatrului.