ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapid şi Astra s-au înţeles pentru transferul jucătorului Alexandru Ioniţă. Adrian Zamfir, patronul Rapidului, a dezvăluit detaliile tranzacţiei.

"Mult mediatizatul aşa zisului caz Ioniţă a ajuns la final. Asa cum am promis, presa va fi înştiinţată în mod oficial. Alexandru Ioniţă va ajunge la formaţia Astra Giurgiu pentru suma de 700.000 de euro, sumă importantă pentru noi în contextul actual. Ioniţă va juca în continuare pentru Rapid, cel puţin până la vară, şi după plecarea la Astra va rămâne în coproprietate cu Rapid cu 50% procente şi dintr-un orice eventual transfer", a spus Adrian Zamfir, acţionar Rapid, pentru site-ul oficial al giuleştenilor.

Acţionarul Rapidului a ţinut să lămurească şi situaţia lui Viorel Moldovan pe banca tehnică a echipei.

"Viorel Moldovan este şi va rămâne un simbol în istoria modernă a Rapidului, nu doar din postura de super-jucător, dar şi ca antrenorul care va readuce echipa noastră pe prima scenă. Ne dorim din suflet să se pensioneze de la Rapid, să aducă un nou titlu pentru Rapid şi îi mulţumim pentru enormele eforturi făcute pentru Rapid în această perioadă grea. Împreună vom reuşi!" a mai spus Zamfir.

Sursa foto:  www.prosport.ro