ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu este unul dintre personajele care a comentat în termeni duri ceea ce se întâmplă în ultimul timp în societatea românească, de la incendiul de la Colectiv și până la criza politică instalată după demisia guvernului Ponta.

Fostul președinte ar fi trebuit să vorbească în această seară la TVR într-o emisiune moderată de Claudiu Lucaci, însă noua conducere a postului din Dorobanți a decis să anuleze această emisiune.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Traian Băsescu a lansat un atac asupra noii conduceri a TVR, reprezentată de directorul general interimar Irina Radu, aceasta fiind cea care decis anularea respectivei emisunii pe motivul că la acea oră vor fi transmisiuni din Piaţa Universităţii.

Fostul președinte a mai precizat că postul public se umple de ridicol, mai ales că TVR nu a relatat nimic despre incendiul din clubul Colectiv în noaptea în care a avut loc tragedia și nici în seara în care peste 40 de mii oameni au protestat în București și în alte orașe din țară.

”Anulare,

Încă de săptămîna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10.11. ac o emisiune cu Claudiu Lucaci.

Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia Directorului General Interimar al TVR, Doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii.

Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic de la COLECTIV, din Piaţa Universităţii şi de la Victoria cînd în stradă au fost 30 – 40 de mii de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală.
După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post”, a scris Traian Băsescu.