ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că mai este puţin până la ultima vineri din luna noiembrie, aşa numita Black Friday, zi folosită de comercianţi pentru a scăpa de stocurile vechi prin oferte incredibile, semnalăm descoperirea unui cumpărător despre una dintre tacticile folosite în România.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Un client din Baia Mare a descoperit că un mare magazin s-a pretat la o tactică revoltătoare pentru a-i păcăli pe cumpărători, crescând preţul unui produs pentru ca de Black Friday să îl poată reduce până la preţul normal.

Rudolf, pe numele său, mărturiseşte că este interesat de un televizor de ultimă generaţie şi că a urmărit preţurile din magazinul Domo pentru a-l cumpăra când va fi la ofertă. Numai că, surpriză, preţul "redus" al televizorului este mai mare decât cel normal!

"Întâmplător mă interesa acest televizor curbat şi am urmărit evoluţia preţurilor. La Domo Baia Mare se fac pregătiri pentru Black Friday... nesimţiţii au mărit preţurile la unele articole cu mult prea mult, ca după aia să le scadă cu pretextul de wowww it’s Black Friday. Asa e în România. Cică reduceri", spune băimăreanul Rudolf, într-o postare pe Facebook, conform maramureşenii.ro.

Clientul a postat şi două fotografii cu preţul "redus" al produsului.

Pe 17 octombrie 2014, televizorul pe care voia să-l cumpere costa 10.999 de lei, redus de la 11.499 lei. O lună mai târziu, acelaşi televizor costa 12.999 lei, redus de la, atenţie, 14.999 lei!

teapa-domo