ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri după-amiază, mai multe atenţionări nowcasting de vânt puternic valabile în următoarele ore, valabilă în 14 județe: Sibiu, Alba, Braşov, Mureş, Harghita, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Botoşani, Iaşi, Satu Mare, Sălaj şi Cluj.

Astfel, în intervalul orar 15,00 - 18,00, în jumătatea de est a judeţelor Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea precum şi în judeţele Botoşani şi Iaşi se vor semnala intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat peste 70 km/h.

În intervalul 17,00 - 20,00, local în zonele joase din judeţele Sibiu (inclusiv municipiul Sibiu), Alba, Braşov (inclusiv municipiul Braşov), Mureş şi Harghita se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi local 55 km/h şi care vor atinge la rafală la 70-80 km/h.

De asemenea, în intervalul 14,15 - 20,15, în zonele joase din judeţele Satu Mare, Sălaj şi Cluj se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală pot să depăşească 54 km/h.