ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Aureliu Surulescu, cunoscut din serialul "Rămâi cu mine", produs de HBO, îşi doreşte trei copii, după cum se arată într-un interviu publicat de revista "Ce se întâmplă doctore".

"Aş vrea copii de exemplu, minim trei, asta înseamnă ca relaţia să intre sub acea "tutelă" a treimii, adică pune- L pe Dumnezeu în ecuaţie, în viaţa ta, şi-L vei găsi în tot ceea ce vei face. Cea mai importantă parte a vieţii noastre este cea în care noi devenim creatori, dăm viaţă unui trup şi unui suflet fiind părtaşi astfel la creaţia cea dintâi. Când realizăm toate astea, atunci, indiferent de greutăţi, relaţiile rezistă", a declarat actorul.

Deşi alţii nu contenesc să se sature de România, Aureliu Surulescu se declară fericit că este român şi consideră că toţi ar trebui să dăm ceva înapoi ţării în care ne-am născut.

"Ţara aceasta ne-a dat şi ne dă tot ce avem nevoie, eu mulţumesc că sunt născut aici şi ştiu că este vremea să dau şi eu înapoi ţării mele câte ceva din cele ce mi-a dat mie. Cu gândul asta mă duc să mă culc. Să nu cumva să ajung faţă în faţă cu strămoşii mei şi să se ruşineze de mine. Dacă am gândi aşa şi ne-am învăţa copiii aşa, n-am avea nevoie de nimic de la nimeni şi am fi liniştiţi şi deci fericiţi", a declarat vedeta HBO pentru csid.ro.

http://youtu.be/or9XP9edM9I