ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit despre gafa monumentală a angajaţilor săi, despre care spune că l-a afectat foarte mult, atât în plan personal, cât şi profesional.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

Aurescu susţine că omologul său german nici măcar nu a observat că a primit un document pe coperta căruia apărea harta Franţei colorată în culorile naţionale ale Germaniei.

"O situaţie regretabilă care m-a supărat şi m-a afectat foarte mult în plan personal. Am fost pus într-o situaţie delicată, care a afectat şi imaginea Ministerului, dar şi imaginea mea de profesionist pe care mi-am construit-o în foarte mulţi ani de muncă diplomatică asiduă. Ministrul de Exerne german, care a apreciat conţinutul materialului respectiv, nu a observat această eroare până când nu i-am atras eu atenţia şi m-a asigurat în mod foarte sincer că, să îl citez exact, este o non-issue, o non problemă, care nu afectează relaţia dintre România şi Germania", a declarat Aurescu la Digi 24.