ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iarna va începe cu-adevărat după 20 noiembrie, când este posibil ca temperaturile să fie ușor pozitive ziua și negative noaptea, a anunțat Ion Sandu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie(ANM).
După 20 noiembrie, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare, însă e posibil ca după 1 noiembrie să fie un episod de ninsoare la munte. Până în 1 noiembrie, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 20 grade și vor fi valori pozitive noaptea - Ion Sandu, director ANM

În ceea ce privește prognoza pe următoarele trei luni, directorul ANM a declarat că temperaturile vor fi mai scăzute decât media în decembrie, dar în ianuarie și februarie temperaturile vor fi normale.
Nu este exclus însă să avem și temperaturi de minus 15 sau minus 20 de grade Celsius. Nu ne așteptăm la o iarnă ieșită din comun - Ion Sandu