ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tinerii "frumoși și liberi” care ieșeau la protestele "anti-corupție” susținute de corporații, la braț cu van Gröningen și cu Vasilescu, sunt creația statului paralel al lui Coldea.

La fel haștagrezist și #corupțea_ucide.

La fel și funky citizen, care acum se ocupă de fact cheking, iar pe vremea plandemiei vâna de zor anti-vakseri.

La fel și asociațiile de magistrați militanți.

De pe urma lor, PNL, USR și Iohannis au beneficiat la greu, au făcut kooor-ul politic mare.

Acum ei toți tac asurzitor. Mai ales tace asurzitor marele tăcut Iohannis.

La fel, corporațiile care au practicat la greu "optimizarea fiscală”, unde se folosesc mita, conflictele de interese și ușa rotativă (revolving door, rotația comunistă a cadrelor).

Ei #toțiștiau.

Ce anume știau toți?

Că generalii negri nu-s luptători cu "corupțea”, nu-s eroi din linia întâi. Sunt profitori. Șantajiști. Mafioți. Traficanți de influență. Spălători de bani.

Toți știau.

Toți trebuie să plătească.

Nu uitați niciodată că ați fost și încă sunteți în penitenciarul condus de acești mafioți care au păpușat prostocrații.

Hai Liberare!

Citiți și Av. Gheorghe Piperea, candidat AUR la Europarlamentare: Factchekers-ii - pe vremea comuniștilor, aceste mizerii de oameni se numeau turnători. Ei sunt chiar și azi, după 34 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, cei mai detestabili dintre muritori