ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Schema de vaccinare dură din România, cu vaccinuri inutile la nou-născuți, a provocat apariția autismului, ADHD, precum și a nenumărate boli neurologice, autoimune și digestive, despre care nu vorbește nimeni. În fapt, totul este o afacere, pentru că, în loc de trei doze de vaccin, copiii ar trebui să primească doar una, la doi ani.

Cea mai mare afacere pentru Big Farma este, de departe, producția de vaccinuri. Vaccinuri pentru orice boală, dacă se poate. Și este afacere pentru că nu vorbim despre medicamente țintite pentru anumite boli, care se produc în cantități limitate, ci despre produse care sunt băgate în scheme de vaccinare obligatorii, precum și în campanii de vaccinare, la presiunea autorităților din sistemele de sănătate. Iar aici se învârt sume colosale. Cea mai mare crimă, și o spun medicii pediatri, este însă vaccinarea nou-născuților, precum și a copiilor cu vârste sub 2 ani.

În urmă cu 30 de ani, autismul nu exista în România, iar acum a devenit o problemă de sănătate publică, tratamentele pentru această boală neurologică gravă fiind introduse deja în programele naționale ale Ministerului Sănătății. Despre celelalte boli neurologice, autoimune și digestive, care au umplut spitalele și pe care medicii pediatri le văd zi de zi la copii, nu se vorbește, pentru că niciun medic nu vrea să-și riște cariera luptându-se cu sistemul. O bună parte din tinerii medici care au plecat din România au făcut-o și din acest motiv, că nu pot lua atitudine împotriva ororilor din sistem.

”Iese din burta mamei și tu te apuci să-l injectezi cu substanțe chimice? Sunt niște criminali, din punctul meu de vedere. Există o logică, vaccinul a salvat vieți, dar nu așa de devreme. Cum se naște, să-l vaccinezi. Este de un cinism incredibil, pe cei care vor să facă bani din asta nu îi interesează că fac autism un milion de copii, la câte miliarde are pământul”, ne spune un reputat medic pediatru.

Două substanțe chimice, în loc de bun venit pe lume

La naștere se fac două vaccinuri: BCG și anti-hepatită, deși riscul să facă hepatită nou-născutul este minim, spun pediatrii. ”Sigur că am fost țară pandemică, dar nu spune nimeni că am fost din cauza noastră, că făceam transfuzii și nu controla nimeni sângele. În loc să injectezi inutil copilul, mai degrabă faci un screening la gravide, să le depistezi. Dar să faci la toți nou-născuții este genocid curat. Se naște copilul și, la o zi-două după naștere, tu îi faci vaccin anti-hepatită B? Nu se poate aștepta două-trei luni? Abia s-a născut, se adaptează, a fost cu hipoxie, a fost cu travaliu mai greu, mama este deprimată, nu s-a instalat lactația. Și le fac vaccinuri, iar copiii nu mai mănâncă două luni, au tulburări de alimentație și de adaptare. Dar nu spune nimeni nimic. În plus, suntem una dintre ultimele două sau trei țări care mai fac vaccin BCG la naștere, împotriva tuberculozei, și avem incidența cea mai mare de tuberculoză din toată Europa. Pentru că nu e legată de vaccin, e legată de sărăcie. Dar sunt bani mulți în vaccinurile astea. BCG este un vaccin inutil la naștere”, ne-a precizat un reputat medic pediatru.

Mamele nu sunt informate

Mamele ar trebui să fie informate, pentru că mamele nu știu ce vaccinuri li se fac copiilor la naștere și trebuie să le explici ce înseamnă, că ele nu știu, știu doar mamele care citesc că nu e bine să faci vaccin copiilor, mai arată medicii pediatri. ”Sunt cazuri de mame care cer, sub semnătură, să nu care cumva să le vaccineze copiii în maternitate. Nimeni nu zice să nu faci vaccinuri, dar nu la naștere, ci mai încolo. Mamele care refuză vaccinarea copiilor în maternitate le fac, de regulă, vaccinurile după vârsta de doi ani, când copiii sunt în afara pericolului. Creierul este matur și nu mai ai risc de a face autism și ADHD. Nu spune nimeni faptul că, dacă faci vaccinurile după vârsta de doi ani, sunt mult mai sigure și nu mai ai nevoie să faci trei doze. Este suficientă o singură doză. Dar se pierd bani. Dacă îl vaccinezi la naștere, când copilul nu are imunitate, trebuie să-l injectezi de 3 ori și câștigi pentru 3 vaccinuri, nu-ți convine să-l vaccinezi la doi ani, că faci o singură doză. Asta-i afacerea”, ne-a declarat un reputat medic pediatru.

Excesul de vaccinare duce la boli autoimune și la cancere

Medicii spun că s-a creat o psihoză generalizată, în care se cere vaccin pentru orice, și nu se gândește nimeni că excesul ăsta de vaccinare duce la boli autoimune și la cancer, că nu fac legătura. ”Trebuie să fii imunolog ca să înțelegi lucrurile astea. Neonatologii nu știu niciodată ce se întâmplă după perioada de o lună, nu știu cum tragem noi, pediatrii, că încep tot felul de probleme. Au dureri abdominale, nu mănâncă, nu tolerează laptele de vacă, au tulburări de somn. Iar cei care sunt infecționiști habar nu au pediatrie. Pentru ei, tot universul medical este microbul. Înainte de 1989 nu se făcea vaccinare la naștere. Schema de vaccinare începea la 3 luni și se făceau decent. Se făcea diftero-tetano-pertussis și anti-polio, la 3 luni, la 5 luni și la 11 luni. Acum faci la naștere, la două luni, la 4 luni, la 11 luni și la un an. Prea multe și prea dese”, consideră medicii pediatri.

Se forțează vaccinarea

Potrivit medicilor pediatri, sistemul este făcut să te forțeze să-ți vaccinezi copilul, altfel nu îl poți da la școală. Mai mult, sistemul nu te lasă să-l vaccinezi în altă parte, în afara țării sau să-i faci altă schemă de vaccinare. ”În Japonia copiii se vaccinează după 2 ani, pentru că japonezii își protejează populația, că nu vor să aibă oligofreni, cum au cei din UE. Și sunt alte scheme de vaccinare, mult mai ușoare. S-ar putea ca japonezii să aibă produsele lor, mult mai testate, mai bune, cu mai puține reacții adverse. Schema de vaccinare de la noi și din UE vine din SUA, că acolo sunt producătorii de vaccinuri. Vaccinurile astea au reacții adverse care până acum nu s-au declarat și acum sunt procese în SUA exact pe această cauză”, mai susțin medicii pediatri.

Boli inflamatorii intestinale

În Austria nu există spital de boli infecțioase. Acolo bolile infecțioase stau pe secțiile de pediatrie, pentru că nu se face atâta isterie din ele, mai arată medicii. ”La noi, infecționiștii o duc foarte bine, că sunt bani foarte mulți, vaccinuri, programe. Dar nu întreabă nimeni câți copii sunt cu boli autoimune, câți copii cu astm bronșic, câți copii cu boli digestive, pe care noi, doctorii, nu le-am cunoscut acum 40 de ani, cum ar fi rectocolita, de exemplu. Exista un caz și se prezenta la Societatea de Pediatrie, iar acum sunt spitalele pline de boli inflamatorii intestinale”, ne-au mai declarat sursele citate.

Parteneriat NAȚIONAL