ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul Infowars a descoperit locuul în care se va ține în 2015 reuniunea exclusivistului Grup Bilderberg, format din cei mai puternici oameni ai planetei.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Se pare că și în acest membrii Bilderberg au ales să pună la cale Noua Ordine Mondială tot în Europa. Cel mai probabil, susține Infowars.com., reuniunea ocultei organizații, la care iau parte politicieni, bancheri, capete încoronate și oameni de afaceri, va avea loc la Interalpen-Hotel Tyrol, un hotel de cinci stele din munții Austriei. Aici, timp de câteva zile, cei mai puternici oameni din lume vor decide viitoarele strategii geopolitice.

Informația a fost confirmată pentru site-ul american de poliția austriacă, deși nu există mai multe detalii despre modul în care va fi asigurată paza celor mai puternici și periculoși exponenți ai globalismului.

Conciliabulul Bilderberg va avea loc in iunie, cel mai probabil in primele două săptămâni, notează Infowars.

Din Grupul Bilderberg, fondat in 1952, după numele hotelului în care a avut loc prima întâlnire, fac parte cam 180 de personalităţi politice, culturale, economice, universitare, care se întrunesc în fiecare an, alternativ în Europa şi America, în aproape 50 de ţări. Fondatorii Grupului au fost magnatul american David Rockefeller şi familia de bancheri Rothschild.

Despre oculta organizație se spune că vrea să creeze un guvern mondial secret. Bilderberg se face face vinovat de criza globală care a cuprins lumea, acesta fiind doar un experiment prin care cei mai influenți oameni ai planetei au vrut să devină tot mai puternici și să concentreze conducerea lumii într-o singură mână.
.