ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legendarii Julio Iglesias şi Tom Jones vor poposi la Bucureşti în această perioadă, în cadrul unor concerte-eveniment ce vor fi găzduite de Sala Palatului.

Cu un record greu de egalat (este cel mai bine vândută voce latină din lume), Julio Iglesias este cunoscut, pe lângă cariera fotbalistică în poarta echipei Real Madrid, pentru hituri precum "Baila Morena", "Agua Dulce, Agua Sala" sau "Guantanamera". Cântăreţul spaniol va concerta în zilele de 24 si 26 octombrie, începând cu orele 19.

Artist iconic al anilor 60, Tom Jones şi-a păstrat suflul de-a lungul anilor şi, pe lângă clasicele "It's Not Unusual", "What's New Pussycat" şi "Delilah", s-a menţinut în topuri cu melodii ca "Green, Green Grass of Home", "She's a Lady", "Kiss" sau "Sex Bomb". Mister Jones va concerta pe data de 1 noiembrie, de la orele 20.

Nu în ultimul rând, tot la Sala Palatului, pe 16 octombrie, este programat concertul artistei americane Belinda Carlisle. Cu o apariţie fulminantă pe coperta unui renumite reviste pentru adulţi, Belinda Carlisle a cucerit publicul cu hituri ca "Circle in the Sand", "Mad About you" şi "Heaven Is a Place on Earth".