Așa cum au obișnuit la ultimele derby-uri cu Steaua, galeria lui Dinamo a făcut o coregrafie specială, în memoria celor 60 de victime ale incendiului de la Colectiv.

"Omagiul unei peluze, unui popor, unei țări creștin ortodoxe", au scris fanii lui Dinamo pe două pânze imense, iar în timpul momentului de reculegere ținut înainte de meci în memoria victimelor, peste toată peluza a fost coborât un steag negru, ce avea în centru o cruce, iar în margine drapelul României.

Suporterii din "Ștefan cel Mare" anunțaseră că din coregrafia ultrașilor roș-albilor vor lipsi torțele și materialele pirotehnice, în semn de respect pentru memoria victimelor din clubul Colectiv, din urmă cu trei săptămâni.

Dinamoviștii au onorat victimele și la primul meci disputat pe teren propriu după accident, la meciul cu Viitorul, scor 1-5.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.