ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Barack Obama are oficial un cont pe celebra rețea de socializare Facebook. Președintele SUA a decis să facă acest lucru după șapte ani de mandat și le promite celor care îi vor adresa întrebări sau comentarii că va încerca să răspundă la cât mai multe dintre ele.

Obama își dorește ca prin intermediul acestei pagini să poată promova proiectele sale de suflet, iar prima postare lansată a fost despre protejarea mediului înconjurător.

Iată prima postare a președintelui SUA pe Facebook:

”Bună tuturor! Aceasta a fost curtea mea în ultimii şapte ani şi se întâmplă să fie în acelaşi timp şi un parc naţional.

Sunt o mulţime de vietăţi pe aici. Sigur avem o vulpe pe aici, pe undeva, pentru că am văzut-o hoinărind pe lângă Biroul Oval. Avem şi un şoim care zboară pe aici şi pe care nişte copii l-au botezat „Lincoln”. Cel mai mult, cu excepţia veveriţelor, admir copaci, mă bucur de aerul curat. Şi, una dintre procupările mele principale este cum să mă asigur că frumuseţea acestui parc, dar şi al altor parcuri naţionale din ţară şi de pe întreaga Planetă, să fie conservată pentru Malia, Sasha, pentru copii şi nepoţii lor, dar şi pentru generaţiile viitoare.

Vreau să mă asigur că întreaga lume este capabilă să lase moştenire generaţiilor viitoare frumuseţea dumnezeiască a acestei planete. Aşa că avem nevoie de tine să ne ajuţi cu asta. Trebuie să te implici şi să înţelegi de ce schimbările climatice sunt atât de importante pentru că, dacă toată America este unită în jurul acestui proiect decisiv, atunci putem avea încrederea că facem ceea ce trebuie pentru generaţiile viitoare şi că putem lăsa copiilor noştri toate aceste binecuvântări pe care le-am primit.”